Referenties


Bij het 125-jarig bestaan van de Rosendaelsche Golfclub (Arnhem) in 2020 stelden zes clubleden een jubileumboek samen. Voor de vormgeving kwam Gerton Hermers op ons pad. Al snel maakte hij deel uit van ons team, met als resultaat een hechte eenheid van vorm en inhoud van het boek.

Heden en verleden, sport en spel zijn door Gerton tot één geheel van woord en beeld gesmeed, en het drukwerk van het boek is ook uiterst fraai verzorgd. Zowel het redactieteam als zo'n duizend clubleden zijn zeer content met hun gedenkboek.

Johan Carel Bierens de Haan, eindredacteur
www.rosendaelsche.nl


Gerton heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan de publicatie 'IK en mijn IC'. Uren fotografie had mij een dikke stapel foto's opgeleverd, maar een boek vraagt meer dan dat.

Hij heeft van de allereerste opzet tot productiebegeleiding in de afrondende fase meegedacht en -gewerkt om van al die losse beelden een eenheid te smeden. Zijn mooie frisse ideeën hebben mijn boek een enorme meerwaarde gegeven. Dank!

Frank Muller, fotograaf
www.zorginbeeld.nl


Een vormgever is voor mij pas een echte vormgever als hij een allround vakman is met een hoge dosis creativiteit. Of het nu gaat om een ‘eenvoudige’ flyer of een ‘deftig’ kunstboek. En Gerton is zo’n vakman. In het spanningsveld tussen inhoud en vorm streeft hij altijd naar het juiste evenwicht.

Vooral is Gerton een prettig mens om mee samen te werken. Niet onbelangrijk, want in het creatieve proces om vorm aan inhoud te geven wil het nog wel eens spannend worden. Tegendenken en meedenken: beide zijn nodig om samen tot het beste resultaat te komen.

Frans Wildenborg, uitgever
www.franswildenborg.nl


Het is echt een groot genoegen om met Gerton Hermers te werken. Hij koppelt een groot inlevingsvermogen aan een zeer communicatieve instelling. Vervolgens weet hij een bijzonder professionele vertaling te maken van datgene wat de klant nodig heeft.

Of het nu gaat om de vormgeving van een huisstijl of een boek; Gerton is in staat om het allemaal op hoog niveau te realiseren. Echt een 'must have' dus!

Marion Beltman
www.marionbeltman.nl


Gerton hebben we leren kennen tijdens een cursus. Toen we later een vormgever zochten, kwam de kans om samen te werken. De ervaringen waren meteen prima. Gerton reageert snel en is flexibel. Hij denkt mee, komt met creatieve ideeën, ontwerpt, is precies en levert mooi vakwerk.

Wij hebben de samenwerking met Gerton ervaren als een dynamisch proces met een resultaat waar we trots op kunnen zijn. Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

Marjon Meijers, Thile de Visser (Culturix)
www.culturix.nl


Ik kan Gerton Hermers van harte aanbevelen. Zo heeft hij o.a. in 2017 een prachtig album ontworpen ter ere van de herdenking van Pé Hawinkels. Ook zijn andere producties zijn sterk, degelijk, verrassend, nauwkeurig, vindingrijk en eigenzinnig (maar dit laatste niet te erg hoor) In één woord: al zijn ontwerpen zijn FANTASTISCH!

Frits Robeerst


Gerton heeft mijn bedrijf vertaald naar een professionele beeldvorming. Gerton leeft zich in, koppelt terug, is flexibel, pro-actief en bovenal creatief. Als daar het eindproduct staat, heb je echt het gevoel dat het samen tot stand gekomen is. Van mijn klanten krijg ik regelmatig complimenten over mijn site en visitekaartjes. Hoe mooi kan het zijn…

Ik ben blij met de samenwerking en als ik weer iets nodig heb, stap ik met mijn vraag vol vertrouwen naar Gerton.

Klaas Otten
www.klaasottencoaching.nl